Rektör Namık Ak, Anaokulunu Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulunu ziyaret ederek minik öğrencilere sürpriz yaptı.

ÜNİVERSİTE 02.07.2021, 10:30 Fikriye Koka
Rektör Namık Ak, Anaokulunu Ziyaret Etti

Rektör Namık Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ziyaeddin Kırboğa ile birlikte üniversitenin Yunus Emre Yerleşkesi içerisinde bulunan ve Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Uygulama Anaokulunu ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu ve burada minik öğrencilerle sohbet etti.

Okul Müdürü Havva Nur Sezer ve öğretmenler eşliğinde okulu gezen Rektör Namık Ak, okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi aldı. Okulun fiziki ve akademik imkânlarını yerinde inceleyen Rektör Namık Ak, daha sonra yakın zamanda karne alacak olan minik öğrencilerle ilgilenerek kendileriyle bir müddet vakit geçirdi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Havva Nur Sezer ve öğretmenler Rektör Namık Ak’a teşekkür ederken, Rektör Namık Ak da okul yönetimine başarılar dileyerek anaokulundan ayrıldı.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü