Çoğlu Köyü Derneğinden Büyük Buluşma

Karaman'ın en büyük tarım arazilerine sahip olan Çoğlu Köyü'nde dev organizasyon.

YAŞAM 25.02.2015, 16:40 25.02.2015, 17:42 Ferhat KOÇ
Çoğlu Köyü Derneğinden Büyük Buluşma
Yeni kurulan Çoğlu Köyü Sosyal  Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 2 Agustos 2015 tarihinde büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Özellikle yurt içinde ve yurt dışında yaşayan bütün Çoğlu Köyü sakinlerinin davetli olduğu bu ,şenlik civar köylerden takdir almaya devam ediyor.
Bir ilki başaran dernek yönetimi başkanı Hüdaverdi ÖZKILIÇOĞLU yaptığı  açıklamada;Derneğimizin amacı Çoğlu Köyünde doğup büyüyen  yurtiçi ve yurt dışında   değişik şehirlerinde yaşayan  köylülerimizi  köy günleri düzenleyerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek  ve yardımlaşmada  bulunmaktır.
Dernek sayesinde birbirini daha iyi tanıyacak bir nesil , örf ve adetlerini koruyan ,geliştiren bir kimlik sahibi kazandırmaktır. Derneğimiz  sayesin de köy sakinleri olarak birbirimizin dertlerini daha iyi anlayacağız ve çare olmaya çalışacağız .Köyümüzde kanayan yaralara merhem olurken köyümüz menfaatlerini  koruyacağız Köyümüzün dertlerini beraber paylaşacağız , sevinçlerini beraber yaşamak için bütün Çoğlu Köyü sakinlerini destek olmaya davet ediyorum.
Bu dernek uygulamamızın civar köylere de örnek teşkil edileceği aslını unutmayan bir nesil için el ele vermemiz gerekmedir. dedi.

Bizde dernek başkanımıza ve yönetime bu yolda başarılar dileriz..

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü