KURUMLAR ARASI TURNUVAYA RENK GELDİ

Kurumlar Arası Futbol Turnuvasına İntermed - Assistt Takımlarının maçı damga vurdu.

YAŞAM 06.06.2015, 14:44 06.06.2015, 16:15 Ferhat KOÇ
KURUMLAR ARASI TURNUVAYA RENK GELDİ
Karaman’da kurumlar arası futbol turnuvası için sahaya çıkan Türk Telekom’un yan hizmetini yürüten ASSİSTT’in oyuncusu maç öncesinde tribünde oturan kız arkadaşına evlenme teklifi etti.
Karaman Basın Takımı İNTERMED
 ile C. Grubunda son maçına çıkacak olan Asistt Takımı, Kurumlar Arası Futbol Turnuvasına renk katacak bir organizasyon gerçekleştirdi. 
Asistt’in 7 numaralı formasıyla saha çıkan Yılmaz Ayçeken (29) daha önceden organize ettiği takım arkadaşlarını ve İntermed takım oyuncularından bir set yaparak, tribünde oturan sevgilisinin önünü kapattı. Ardından Ayçeken, üzerinde kız arkadaşı Havva Angün’ün (27) ve kendi resminin olduğu pankartı açarak kız arkadaşını şaşkınlık içerisinde bıraktı. Büyük bir heyecan içerisinde “Benimle evlenir misin” yazılı pankarta bakan Angün, hızlı adımlarla sahaya geldi. Angün’ün sahaya gelmesiyle elindeki çiçeği kız arkadaşına verdi. Mutluluktan gözleri dolan Angün’ün önünde diz çöken Ayçeken, elindeki yüzüğü kız arkadaşına uzatarak “Benimle evlenir misin, hayatım?” dedi. Mutluğu gözlerinden okunan Angün erkek arkadaşının bu sorusuna “Evet” cevabıyla karşılık verdi. 
Evet cevabını alan Yılmaz Ayçeken ve Assitt takımı hiç galibiyet alamamalarına rağmen Kurumlar Arası Turnuvadan en karlı çıkan takım oldu. 
İntermed - Asisstt maçı 3 - 2 İntermed'in galibiyeti ile sona ererken, iki takımda turnuvaya hayırlı bir işle veda etmiş oldu.




Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:09
Güneş 06:30
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:14
Yatsı 20:30
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü