Binali Yıldırım'dan müjdeli haber!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'dan İstanbullulara müjdeli haber: Yıldırım, "Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek." açıklamasını yaptı.

Yerel Seçimler 13.05.2019, 17:47 Fikriye Koka
Binali Yıldırım'dan müjdeli haber!

Cumhur İttifaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'dan İstanbullulara müjdeli haber. Sosyal medya hesabından tweet atan Binali Yıldırım, aylık su tüketiminde yüzde 40, öğrenci aylık akbillerinde ise 45 liralık bir indirim yapılacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 1. toplantı yılı, Mayıs ayı toplantıları İSKİ Genel Kurulu gündemi ile toplandı. İBB Başkanvekili Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığında toplanan mecliste su faturalarında 'hanede yaşayan kişi sayısını esas alan tarife modeline geçilmesi' teklifi sunuldu. Ak Parti grubu tarafından sunulan teklifte 'Hali hazırda uygulanan hane bazlı tarifeden kişinin günlük ihtiyacına göre kademe belirleyen ve birim fiyatında indirim sağlayan netice olarak faturada yüzde 40 indirim sağlaması beklenen tarifeye geçilmesiyle ilgili teklifin hukuk ve tarife komisyonuna sevk edilmesi' ifadeleri kulanıldı. Teklif oy birliğiyle kabul edildi.

ÖĞRENCİ AYLIK AKBİLLERİNE İNDİRİM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 1. toplantı yılı, Mayıs ayı toplantıları İSKİ Genel Kurulu gündemi ile toplandı. İBB Başkanvekili Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığında toplanan mecliste aylık öğrenci akbilinin 85 liradan 40 liraya düşürülmesi için teklif verildi. AK Parti grubu tarafından verilen teklif tüm üyelerin desteğiyle komisyona sevk edildi.

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü