Savaş Kalaycı'dan Karaman'a "Sesleniş"

MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı'nın Karaman halkına seslendiği ve "SESLENİŞ" ismiyle paylaşılan video saatler içinde 20 binden fazla insana ulaştı.

Yerel Seçimler 25.03.2019, 16:41 25.03.2019, 16:43 Fikriye Koka
Savaş Kalaycı'dan Karaman'a "Sesleniş"

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarını biraz daha yoğunlaştıran MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, hazırlanan bir video kliple Karaman halkına seslendi.

Vatandaşlara geçtiğimiz günlerde gönderilen ve Kalaycı tarafından kaleme alınan mektubun okunduğu videoda, Savaş Kalaycı'ya ve şehre ait görüntülere de yer veriliyor.

"Hem mektupta kaleme aldıklarım, hem de bu "Sesleniş" videosunda bir kez daha dile getirdiğim tüm hususlar benim vatandaşlarıma verdiğim birer söz, birer taahhütdür" diyen Kalaycı;

"Geçtiğimi günlerde vatandaşlarımıza 55 bin adet mektup göndermiştik. Bu mektupların bir kısmının PTT Dağıtımından kaynaklanan bir problem nedeni ile değerli hemşehrilerime ulaşmadığını öğrendik ve bizzat da müşahade ettik. Konuyu da yetkililerle görüştük. İlgililer hakkında gerekli idari ve yasal işlemler başlatıldı. Fakat bu tür aksaklıklar ya da engelleme girişimleri bizi milletimize, memleketimize hizmet yolundan bir dakika olsun kopartamaz, sekteye uğratamaz. Biz, kim olduğumuzu, hedeflerimizi, kutsal saydığımız ilkelerimizi ve çalışma prensiplerimizi hem bir kez daha kamuoyu ile paylaşalım, hem de eline mektup ulaşmayan vatandaşlarımıza ulaşmış olalım anlayışı içerisinde bu videoyu hazırladık ve yayınladık. Burada ne diyorsak, o bizim hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözdür. Bir senettir. Bize verdikleri destek için vatandaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Onları asla sükut-u hayale uğratmayacağız. Güvenlerini asla boşa çıkarmayacağız. Tüm Karaman'a selam ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.

https://www.facebook.com/baskansavaskalayci/videos/2592380867443648/

Yorumlar (0)
12
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:10
Güneş 06:32
Öğle 12:57
İkindi 16:28
Akşam 19:13
Yatsı 20:29
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü