Taşkalelilere Güzel Haber

Karaman'ın güzide köylerinden biri olan Taşkale'de tanıdık bir isim muhtar adayı oldu.

Yerel Seçimler 06.12.2018, 11:24 07.12.2018, 19:41 Ferhat KOÇ
Taşkalelilere Güzel Haber

31 Mart 2019da yapılacak yerel seçimlerde Köylerde yeni muhtarlarını seçecek. Karaman'ın Otantik Köyü Taşkele köyü de beldelikten çıkarıldıktan sonra ikinci muhtarını seçecek. Tarihi tahıl ambarlarını, Manazan ve incesu mağaralarının tanıtımını birebir yapan Taşkale'nin fahri Kültür elçisi olan Hasan Karaca'da Muhtarlık için adaylığını ilan etti. Taşkalelilerin yakından tanıdığı ve köyün sevilen simalarından olan Karaca, sosyal medya hesabından aday olduğunu duyurdu. 

Taşkalede yaşayan köylülerin dışında Köy dışında Türkiye genelinde bulunan Taşkalelilerin de köyden haber ve bilgi kaynağı olan Hasan Karaca, Taşkale için çok faydalı bir muhtar olacak. Çektiği fotoraflarla Taşkale'ye hasret duyan köyden bilgi almak isteyenleri sürekli bilgilendiren ve sosyal medya hesabından sürekli Taşkale ile ilgili bilgi paylaşımı yapan Karaca sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak muhtar adaylığını ilan etti. Hasan Karaca'nın açıklaması; "30 yılı aşkın esnaflığımla Taşkalenin sorunlarını bilen biriyim, 20 yılı aşkın siyaset tecrübemle çözümlerinide biliyorum. 31 mart yerel seçimlerinde değerli Taşkaleli hemşerilerimin oyuna talibim. Rabbim utandırmasın hayırlara vesile etsin. Saygılarımla.." dedi. 

Taşkale için büyük şans olan Hasan Karaca abimizin Muhtarlık adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine başarılar diliyoruz.

Yorumlar (1)
Hasan Karaca 5 yıl önce
Teşekürler Ferhat kardeşim
12
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 13:00
İkindi 16:25
Akşam 19:05
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü