Karamanlı milli tekvandocu Duru Bahadır, Estonya’da düzenlenen Kulüpler Tekvando Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu. Duru Bulgur Performans Spor Kulübü sporcusu olan Bahadır, bu önemli başarısıyla Türkiye'yi gururlandırdı.
Daha önce Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla Milli Takım’a seçilen genç sporcu, Estonya’daki şampiyonada da büyük bir çıkış yaptı. Finalde rakibine karşı sergilediği mücadeleyle dikkatleri üzerine çeken Duru, ikincilikle yetinmediğini, yeni hedefinin dünya ve olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyledi.
➡️ Sıradaki Durak: Sırbistan
29-31 Ağustos 2025 tarihlerinde Sırbistan’ın Nis şehrinde düzenlenecek olan Multi Avrupa Çoklu Oyunları Tekvando Şampiyonası’na hazırlanan Duru, olimpiyatlara giden yolda emin adımlarla ilerliyor.
Başarılarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Duru Bahadır, “Her gün daha çok çalışıyor, daha büyük hedefler için mücadele ediyorum” sözleriyle azmini ortaya koydu.





